NY

Foderhäck för häst och nöt, 1,4 m ø

Rund foderhäck  med canvastyg, 1,4 m ø

I lager
Art nr
34-FRCV
2 290 kr

Foderhäck för häst och nöt 1,4 m ø

• Canvastyp
• Vikt 32,8 kg
• Höjd 67 cm
• 6 st sektioner som fästs i varandra
• För rundbalar

Foderhäcken är perfekt för dig som utfodrar häst och nötkreatur i hagen eller på betet. Denna foderhäck är utrustad med varmgalvaniserad stålram och ett canvastyg vilket gör den både lätt och smidig och är därför mer skonsam om djuret skulle gå emot den.

För att minimera eventuella stickskador är foderhäcken utrustad med dolda och infällda fästen för att dölja vassa kanter och punkter. Bultarna är täckta med mutter med slätt huvud.

Foderhäcken har gott om plats för rundbalar tack vare sin diameter på 1,4 meter. Canvastyget gör också att foderhäcken dessutom blir väldigt lätt och enkel att flytta runt. Totalt väger den endast 32,8 kg.

Foderhäcken består av sex stycken sektioner som fästs i varandra. Canvastyget fästs enkelt runt foderhäckens ram vilket underlättar monteringen. Canvastyget är även skonsamt mot djuren tack vare sin släta och relativt mjuka yta.

Foderhäcken är rund och lämpar sig därför för rundbalar. Du kan enkelt placera ut balen på den plats du vill, och sedan lägger du foderhäcken över. Tack vare dess runda form kan du enkelt ställa foderhäcken på högkant och rulla den till den plats du vill att djuren ska äta.

När du väljer foderhäck till häst och nöt, tänk på att välja en som är anpassad efter djurens behov, samt antalet djur som ska samsas vid foderplatsen. Om flera djur delar en foderhäck där alla inte får plats riskerar du att skapa konkurrens om fodret mellan djuren. Du känner dina djur bäst och du är själv ansvarig för deras säkerhet. Välj därför en foderhäck med omsorg.