Foderhäck för häst och nöt, 1,25 m ø

Rund foderhäck med canvastyg, 1,25 m ø

Delbetalning: 138 kr/mån i 24 mån Exkl. moms
Läs mer
I lager
Art nr
34-FRCV
2 990 kr

Foderhäck för häst och nöt 1,25 m ø

• Canvastyp
• Vikt 32,8 kg
• Höjd 67 cm
• 6 st sektioner som fästs i varandra

Foderhäcken passar dig som utfodrar häst och nötkreatur i hagen eller på betet. Foderhäcken har en varmgalvaniserad stålram och ett canvastyg som fästs runt om vilket gör den både lätt och smidig. Tyget gör den också mer skonsam om djuret skulle gå emot den.

För att minimera eventuella stickskador är foderhäckens fästen infällda och dolda för att dölja vassa kanter och punkter. Bultarna är täcka med mutter med slätt huvud.

Foderhäckens innermått mäter 1270 mm och består av sex stycken sektioner som fästs i varandra. Canvastyget är slätt och relativt mjukt, och fästs runt foderhäckens ram. Foderhäcken väger 32,8 kg och är därför lätt att transportera och flytta på, så du kan enkelt placera den där du själv vill att djuren ska äta.

När du väljer foderhäck till häst och nöt, tänk på att välja en som är anpassad efter djurens behov, samt antalet djur som ska samsas vid foderplatsen. Om flera djur delar en foderhäck där alla inte får plats riskerar du att skapa konkurrens om fodret mellan djuren. Du känner dina djur bäst och du är själv ansvarig för deras säkerhet. Välj därför en foderhäck med omsorg.