Foderhäck för får, 24 platser

Förstärkt foderhäck för får, med utbytbara foderribbor.

Delbetalning: 92 kr/mån i 24 mån Exkl. moms
Läs mer
Tillfälligt slut. För leveransdatum, kontakta en säljare på 0511-24250
Art nr
34-SFZ
1 990 kr

Förstärkt foderhäck i gedigen konstruktion med utbytbara foderribbor 

• 24 st foderplatser á 21,5 cm
• Höjd 92 cm (sarg 28,5 cm)
• 170 cm ø
• Utbytbara foderribbor

Den nya modellen av foderhäck för får är mer praktisk än sin föregångare och har en gedigen konstruktion, där foderribborna är tillverkade i rör med en dimension på 20 x 1,5 mm. Foderhäcken är anpassad för får och lamm och har därför snedställda foderribbor som förhindrar att fåren tar sig in i foderhäcken. Hela foderhäcken är galvaniserad.

Foderhäcken är rund med en diameter om 1,7 meter och har därför gott om plats för hela balar. Du placerar enkelt balen på marken och för sedan foderhäcken över balen. Foderribborna på foderhäcken har en optimal foderöppning för både får och lamm på 21,5 cm. Totalhöjden är 92 cm, varav sargen är 28,5 cm hög.

Tack vare dess konstruktion av fler monterbara delar kan du enkelt byta ut slitage- och reservdelar. Därmed får din foderhäck en längre livslängd och du slipper köpa en ny foderhäck lika ofta.

Plastdetaljerna upptill på foderhäcken gör att den är säkrare för djuren och gör även foderhäcken mer hållbar för väderslitage.

Med en foderhäck minskar du på nedtrampat foder och onödigt spill, vilket gör att du sparar in på både foder och foderutgifter. En foderhäck höjer också hygienen runt fodret och minskar därför risken för kontaminering.

Foderhäcken levereras omonterad, består av 4 stycken sektioner (2 kolli) och kräver montering av dig som kund. Foderhäcken består av fler delar än sin föregångare, detta beror på att vissa slitagedelar numera är utbytbara för att möjliggöra en längre livslängd.

Här kan du se en monteringsfilm på foderhäck för får SFZ

Teknisk data
Diameter 1708 mm
Foderplatser 24 St.
Rördimension 20 mm
Sargens höjd 285 mm
Totalhöjd 920 mm
Vikt 47 kg

Filmer