0

Ring oss på 0511-242 50, helgfria vardagar 07.00 - 17.00


Vi söker en exportsäljare till vårt huvudkontor i Skara.


Vi fortsätter att expandera och söker därför ytterligare en säljare till vår exportavdelning. Du kommer bland annat vara med att utveckla våra befintliga marknader.

I rollen som exportsäljare kommer du stödja våra befintliga återförsäljare samt söka nya återförsäljare i områden som vi inte täcker idag. Arbetet är omväxlande och i praktiken är du länken mellan våra återförsäljare och övriga delar av företaget.


Din profil:

• Du är proaktiv, strukturerad och målmedveten.
• Du är prestigelös, har hög social kompetens och förmåga att skapa förtroende.
• Du gillar att arbeta med många kontaktytor och har ett eget driv.
• Du är teknikintresserad och erfarenhet från Lant- eller skogsbruk är meriterande.

Du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett team som främjar driv och gott samarbete, rak kommunikation och korta beslutsvägar. Ett flexibelt arbete med resor i tjänsten. Vi är ett företag i tillväxt både i Sverige och internationellt och satsar inom både försäljning och produktutveckling.

Vid frågor om tjänsten kontakta Lars Persson, 0511-242 60.

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-09-30. Skicka din ansökan till: lars.persson@kellfri.se

Välkommen med din ansökan!

Kellfri är Sveriges ledande leverantör av prisvärda produkter för mindre lant- och skogsbruk. Företaget har verkat i över 50 år på svenska marknaden och var tidiga i Sverige med distansförsäljning till slutkund. Sedan flera år är vi även mycket aktiva inom e-handel. Kellfri omsätter ca. 260 miljoner kr och har egna etableringar i 4 länder. Huvudkontoret ligger i Skara och totalt är vi ca. 80 anställda. Kellfri tillhör sedan 2010 den börsnoterade industrikoncernen Volati med total omsättning på ca. 3 miljarder kr och ca. 1 200 anställda i 15 länder. För mer information se: Kellfri.se och Volati.se.