Hästutrustning & tillbehör

Hos oss på Kellfri hittar du produkterna som gör livet med häst lite enklare. Hästar är trevliga och sällskapliga djur, Och det är lika viktigt att hålla efter i hästens utrymmen som det är att ta hand om hästen själv. Oavsett om du söker produkter för stall, hage eller hästutrustning hittar du det hos oss.

Hage

Hästar är stora djur som kräver en del plats när de är ute på bete. Om du planerar att bygga en hage hittar du alla tänkbara tillbehör här. Behöver du komplettera eller förnya har vi även produkter som tillgodoser det behovet.

På Kellfri hittar du alla nödvändiga komponenter som gör hästens utevistelse säkrare. Vi har ett komplett sortiment av bland annat stolpar, elband och rep, elaggregat och tillbehör som isolatorer och järnspett. Dessa komponenter är viktiga för att din hage ska vara optimerad, både för din och hästens säkerhet.

Du hittar också produkter som hjälper dig att hålla efter på platser där det förekommer mycket aktivitet. Har det blivit många varv på ridbanan kan den lätt bli gropig och stökig. Vid sådana tillfällen är det praktiskt att investera i en ridbaneharv som jämnar ut underlaget. Ridbaneharven kopplas enkelt på din ATV eller fyrhjuling, och jobbet är snab.

Om du har de rätta produkterna minskar du slitage på kroppen och får jobbet gjort på ett smidigare och effektivare sätt.

Foder- och vattenutrustning

Hästar behöver färskt vatten och tillgång till foder. Hos oss på Kellfri hittar du kvalitetsprodukter som hjälper dig på vägen till en ännu friskare häst.

Genom att investera i en foderhäck, minskar du foderspillet och sparar samtidigt pengar. En foderhäck håller även hästens matplats ren och fräsch och minskar bakteriebildning.

När du skaffar din vattenförsörjning till häst, rekommenderas du att investera i en vattenkopp med trycktunga. På så sätt har hästen alltid tillgång till färskt vatten direkt från kranen, och du minskar risken för stillastående vatten som lätt kan bli dåligt om det står stilla för länge.

Utrustning

Är du sugen på att uppdatera ditt stall? Vi har bland annat flexibla sadelställ, ljud- och värmeisolerande stallmattor och fönstergaller för de boxar som har fönster.

Allt detta och mycket mer hittar du hos oss!

Läs mer
0 produkt