Bromsfälla TaonX

TaonX är tidernas bästa bromsfälla för din häst och nötkreatur, dessutom miljövänlig.

Läs mer
1 813 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 47-323520
Delbetalning:
85 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer

Bromsfälla TaonX för häst och nötkreatur

- Varje fälla minskar upp till 95 % av bromsarna i närområdet och har ett maximalt verkningsområde på ca 10 000 m²! (finns dock ej ngn garanti på just 95% men det minskar radikalt enligt tester hos leverantören)
- Helt giftfri och miljövänlig
- Enkel att montera och extremt robust
- 2 års garanti på metalldelar
- Höjd över marken: 2,20 m
- Vikt: 20 kg

Hjälp dina djur från extremt elaka insekter som förpestar dagarna i hagen. Alternativt kan du använda den närmare bostadshuset för att även slippa broms och blinningar i trädgården.

TaonX bromsfälla för häst och nötkreatur är en effektiv och miljövänlig lösning då den minskar och eliminerar broms och blinningar. Insekterna uppfattar bollen i fällan som ett stort djur och flyger dit för att bita. När insektern sen inser att det inte är ett byte så försöker den flyga iväg. En broms och blinning t.ex kan bara starta genom att flyga uppåt och blir då fast i fällan. Man har lite vatten med såpa i behållaren högst upp vilket gör att bromsen drunknar då vattnet genom såpan förlorar sin spänningsyta.

Om man vill minska beståndet av broms och blinningar är det viktigt att tidigt på säsongen sätta ut fällor (redan i april i södra Sverige). Genom att göra så förhindrar man att de förökar sig. Bromsen trivs i fuktiga områden så placeringen av fällan bör vara mellan t.ex vattendrag och hage/paddock etc. Placeringen bör också ske där solen gassar så den svarta bollen blir varm ordentligt

TaonX bromsfälla för häst och nötkreatur har funnits i många år på marknaden och är väl beprövad i Tyskland och Holland.

Populära produkter